Ustawienia dostępności strony
większy tekst mniejszy tekst kontrast negatyw domyślne zamknij* zeszyty - 2 zeszyty w linie wąskie (kolorowe) - 2 zeszyty do matematyki w kratkę (16 kartkowe) - zeszyt do korespondencji w kratkę (32 kartkowy) - kolorowe patyczki do liczenia * piórnik (pióro, ołówek, klej Magik, nożyczki, gumka, kredki
Informujemy, że listy uczniów klas czwartych na rok szkolny 2025/26 zostały powieszone na terenie szkoły ( tablica informacyjna przy wejściu nr 7).
Za nami kolejny intensywny rok szkolny – pełen nauki, wyzwań, nowych doświadczeń i wspólnych chwil. Uczniowie klas 4–7 mają za sobą wiele miesięcy pracy, ale też uśmiechu, wycieczek, szkolnych projektów i małych codziennych sukcesów.
DATA |
ŚNIADANIE |
OBIAD |
PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK |
Pieczywo mieszane, masło, wędlina drobiowa, ogórek zielony, kakao II śniad.: arbuz |
Krupnik ziemniakami, Makaron z serem, kompot |
Rogal maślany z masłem, herbata, woda mineralna |
---|---|---|---|
Mleko i produkty pochodne, zboże, seler, jaja, |
|||
WTOREK |
Płatki kukurydziane z mlekiem, pieczywo mieszane, masło, pasztet, pomidorki koktajlowe, herbata II śniad.: banan |
Szpinakowa z makaronem, Strogonow z ryżem, kompot |
Serek Danio, woda mineralna |
Mleko i produkty pochodne, zboże, seler, jaja, |
|||
ŚRODA |
Pieczywo mieszane, masło, ser żółty, sałata zielona, kawa zbożowa II śniad.: kiwi |
Pomidorowa z makaronem, Kotlet drobiowy, mizeria, ziemniaki, kompot |
Kisiel, wafle zbożowo-ryżowe, woda mineralna |
Mleko i produkty pochodne, zboże, seler, jaja, |
|||
PIĄTEK |
Płatki owsiane z mlekiem, pieczywo mieszane, masło, miód, rzodkiewka, herbata II śniad.: jabłka |
Ogórkowa z ryżem, Ryba miruna, sałatka z pomidorków, ziemniaki, kompot |
Ciastka zbożowe, soczek, woda mineralna |
Mleko i produkty pochodne, zboże, seler, jaja, |
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r.w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności. Jadłospis może ulec zmian.